de plek voor jouw workshop of lessen

Er zijn 2 zalen, een grotere en kleinere, beide met een hoog plafond. Er is een kleedruimte, een zitje en 2 toiletten. In overleg kun je gebruik maken van matjes, dekens en kussens. Voor workshops of lezingen zijn er klapstoelen beschikbaar. Je kunt de hele studio huren of alleen een zaal. Kenmerken zijn een hoog plafond en een rustige minimalistische sfeer. 

De huurprijs is op aanvraag, afhankelijk van tijdstip, tijdsduur en frequentie. 

kom eens kijken

Neem gerust contact met ons op als je interesse of vragen over het eventueel huren van de ruimte hebt. Als je Studio 145 in het echt ziet krijg je een betere indruk van de sfeer, afmetingen en verhoudingen en kun je beoordelen of het past bij jouw cursus of activiteit. We maken graag kennis met je.

studio145_propsTekengebied 1

Matjes

studio145_propsTekengebied 4

Riemen

studio145_propsTekengebied 7

Klapstoelen

studio145_propsTekengebied 2

Bolsters

studio145_propsTekengebied 5

Kleine kussens

studio145_propsTekengebied 8

Thee

studio145_propsTekengebied 3

Blokken

studio145_propsTekengebied 6

Dekens

studio145_propsTekengebied 9

Bluetooth voor muziek

wie gingen je voor?

De studio is afgelopen jaren gehuurd voor o.a. •Zenmeditatie  Ademworkshops  Doterra olie voorlichting  Familieopstellingen  Stemworkshops  Kundalini yoga  Chi Neng Qigong  Mindfulnesscursussen  Cursus Reanimatie en AED  Chakralezingen  Klankschaalconcerten  Kinderyoga  Hatha yoga  Vrouwencirkels Individuele coaching  Fotoshoot communicatiebureau

In beide zalen zijn yogamatjes en yoga-attributen zoals kussens, bolsters, blokken en riemen. Op verzoek kunnen we klapstoelen klaarzetten. Er is een zitje met thee, een kleedruimte en 2 toiletten.