agenda verwacht…

Hieronder een greep uit activiteiten komende tijd. Wil je je opgeven of meer informatie? 

Neem dan rechtstreeks contact op met de docent die de betreffende activiteit geeft.

Het algemene lesaanbod met wekelijkse yogalessen staat op de pagina activiteiten.

vrijdag 17 mei  |  19.30-21.30 uur

Vrouwencirkel

onder begeleiding van Christina

Ik geloof dat wij vrouwen meer samen mogen komen, mogen verbinden en uiten. Het delen van dagelijkse obstakels is zo waardevol om erkenning te kunnen krijgen, waardoor er verbinding met jezelf en de ander ontstaat. We ervaren allemaal wel eens de ratrace van het leven, wat niet altijd makkelijks is. Tijdens de vrouwencirkel is er ruimte om te ontladen, tot rust te komen en plezier te maken. Samen zorgen we ervoor dat je gezien, gehoord en geaccepteerd wordt waardoor je weer even mag zakken in je vrouwelijke energie, vertrouwen. Een veilige cirkel waarin we werken met adem werk, korte meditaties, tools voor het dagelijks leven, beweging (dans), heerlijke healty snacks en vooral verbinding, warmte & nieuwe connecties. We doen het samen en dat maakt de vrouwencirkel zo krachtig. Ik nodig je met liefde uit.

vrijdag 24 mei  |  19.30 -21.00 uur

Deep Flow Ademwerk

docent: Wout 

Bij Deep Flow ademwerk combineren we enkele ademtechnieken die samen een krachtig effect hebben op zowel je lijf als je mind. Het gaat vooral om overgave, in vertrouwen, aan je adem en aan wat zich aandient. Volledig in het moment zijn is op zichzelf al helend, en door de muziek en het ademwerk kun je diepere lagen in jezelf ontdekken en de ruimte geven. Je versterkt de verbinding met je innerlijke zelf en je stapt even uit het verhaal en de waan van de dag. Het ademwerk wordt ondersteund door live muziek en zang. Verschillende instrumenten, zoals bijvoorbeeld didgeridoo, handpan, oceandrum, gitaar en klankschaal worden ingezet om jouw proces te begeleiden.

Kosten 20,-. Meer info en opgave bij Wout

wout@de-eijk.com

www.de-eijk.com

donderdag 6 t/m zondag 9 juni  

Cursus Art of Yoga

docent: Lotte 

Ervaar de voordelen van een holistische YOGA CURSUS. Beginner of gevorderde, waar je ook staat in je yoga journey, deze cursus brengt je verder.🧘🌱

ART OF YOGA 2,5 uur per dag
Deze cursus bevat:
💫︎ Een combinatie van zachte en krachtige houdingen en dynamische oefeningen
💫︎ Krachtige ademhalingstechnieken
💫︎ Toepassing van yoga-kennis
💫︎ Eenvoudige hulpmiddelen voor ontspanning
💫︎ Geleide meditaties
💫︎ Yoga zienswijze op een uitgebalanceerd dieet
💫︎ Inleiding tot Ayurveda, de wetenschap van het leven
💫︎ Ontwikkeling van een persoonlijke yogabeoefening

Registreer je plek vandaag https://www.artofliving.org/nl-nl/program/19549
Contact: Lotte Meinema 0646016677

vrijdag 21 juni  |  19.00 -21.00 uur

Shiatsu met live muziek 

Wout met shiatsu therapeut

In kleine groep shiatsu ondergaan met live klanken en muziek van Wout. Voor meer info kun je informeren bij Wout.

zondag 23 juni SPECIAL |  14.00 -16.00 uur

Sacred Dance _ meditatieve helende dans

docent: Anja 

Sacred Dance, meditatieve helende dans, is een dansvorm die je uitnodigt verbinding te leggen met wat in jou verscholen ligt. De dans kan je helpen dit in beweging te zetten, waarbij de andere dansers als een spiegel voor jou kunnen zijn. En jij voor hen. Door samen de eenvoudige, zich herhalende passen te dansen kun je de helende kracht ervaren en je deel van een groter geheel gaan voelen. Het is een zachte manier van thuiskomen bij jezelf.

Afgewisseld met meditatie, soms in stilte en soms ondergedompeld in harpklanken, dansen we 4 keer per jaar met de thema’s die de seizoenen ons aanreiken.

Meer info en opgave bij Anja

anjaheel@leefdedans.nl

www.leefdedans.nl

donderdag 27 juni |  19.00 -21.00 uur

LEAP-(groep)sessies: ontwaak je Kundalini energie

met LEAP facilitator Carmen

LEAP, oftewel Lifeforce Energy Awakening Process. Welkom in de wereld van ‘jouw eigen levensenergie’.
Ik nodig je van harte uit – als je de roeping voelt – plaats te nemen op de mat. Ervaar de kracht van Kundalini energie in Leeuwarden. Carmen begeleidt de Kundalini energie tijdens de gehele sessie van ruim 75 minuten (totaal 2 uur). Jouw Kundalini energie wordt aangewakkerd door middel van energiestromingen en verschillende technieken. Het is zoveel meer dan alleen het fysieke welzijn: voelen wat er gevoeld mag worden, loslaten wat er zich aandient. Omdat de energie zich laat leiden naar jouw diepere lagen, wordt er veelal met het onderbewustzijn gewerkt. Kun je je verwachtingen loslaten en je overgeven aan het moment?

Meer info en opgave bij Carmen

carmen_nolen@hotmail.com